Raw pestosallad med zucchininudlar!
StudioHälsa
StudioHälsa

Raw pestosallad med zucchininudlar!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st tinade laxfiléer
  • 2 st zucchini
  • 4 st morötter
  • 6 st körsbärstomater
  • 200 gram fetaost (av får eller get)
  • 10 st soltorkade tomater
  • 15 st oliver
  •  
  • Pesto
  • 4 dl babyspenat
  • 1 dl grovhackad färsk persilja
  • 1 dl solroskärnor
  • 1.5 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk örtsalt

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form och krydda med örtsalt, svartpeppar och franska örter eller någon annan örtblandning. Sätt in formen i 15-20 min tills laxfiléerna är klara.
    2. Hyvla tunna strimlor av zucchinin och morötterna med en potatisskalare eller en grönsakssvarv som jag har använt för att få det mer som nudlar.
    3. Skär upp resten av grönsakerna till salladen och lägg allt ihop i en rymlig skål.
    4. Mixa alla ingredienser till peston i en mixer till en jämn smet.
    5. Blanda ihop peston med grönsakerna och servera ihop med laxfiléerna.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.