Börja med att mixa alla ingredienser till botten i en matberedare. Tryck ut smeten jämnt i en form. Ställ in i frysen under tiden du gör fyllningen. Mixa ihop fyllningens ingredienser i matberedaren till en smet och häll smeten på botten. Toppa med flingsalt och hasselnötter.
Jag tänker fortsätta på temat hälsosammare påskgodis. Den hemgjorda chokladen som täcker dessa små nötbitar smälter i munnen tack vare kokosoljan som blir flytande vid väldigt låg temperatur
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som raw food mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Zucchini pasta med raw ostsås. Zucchini pasta med raw ostsås. Raw "Ostsås". (2 portioner). 1 zucchini. Skala långa pasta bitar med hjälp av en potatisskalare
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Jag tänkte att en ask med rawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration
Raw food bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Jag tycker Raw Food är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.