Raw food- Bärtårta toppad med citron
healthandsweets
healthandsweets

Raw food- Bärtårta toppad med citron

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  •  
  • Botten
  • 3 dl mandlar
  • 1 msk kokosolja
  • 1 tsk agavesirap
  • 1 tsk honung
  • 5 dadlar
  • 2 klyftor pressad citron
  •  
  • Fyllning
  • 5 dl cashewnötter
  • 3 dl kakao
  • 3 avocado
  • 1/2 dl agavesirap
  • 1 dl vatten
  • en kopp espresso ca 1/2dl
  •  
  • Topping
  • 3 dl hallon
  • 4 dl jordgubbar
  • 1 msk agavesirap
  • 1 msk honung
  • 2 dl kokosolja

Beskrivning

    1. Blanda alla ingredienser i en matberedare tills den håller ihop. Pressa ut smeten i en form och ställ in i frysen.

    2. Mixa först cashewnötterna till mjöl. Mixa sedan ihop med de andra ingredienserna och häll över bottenlagret.

    3. Börja med att mixa ihop alla bär med agavesirap och honung tills det är slätt. Smält kokosoljan i ett vattenbad. När kokosoljan är smält häller du över bärsmeten i vattenbadet och rör tills det smält ihop helt. Låt kakan stå i frysen några timmar för ett fast resultat. Innan severing toppar du med rivet citronskal.

    http://healthandsweets.blogg.se/

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.