Gör så här
Botten:
Kör nötterna i en matberedare till ett grovt mjöl.
Tillsätt övriga ingredienser och kör till en kletig massa. Det kan ta en liten stund, det blir först som ett mjöl men kör bara vidare tills det börjar kleta ihop sig.
Klipp ut en bit bakplåtspapper som är lika stor som botten på din springform. Lägg den i botten på formen och häll över browniesmeten.
Tryck ut smeten till en jämn botten.
Ställ in i kylen medan du gör fyllningen.
Fyllning:
Tillsätt samtliga ingredienser i en matberedare eller mixer och kör till en helt slät smet.
Häll fyllningen över browniebotten och dekorera om du vill.
Sätt in i kylen i minst 6 timmar eller frys in och ta fram 1 timme innan den ska serveras.
Dekoration: Mixa hallonen lite snabbt till ett pulver och strössla över kakan innan servering.
Blanda samman med kexen och tryck ner i botten på formen. INSTRUKTIONER. Mixa kexen så de smulas ner. Bryn smöret i kastrull, dvs smält tills det blir brunt
De obakade cheesecakesen har alltid intresserat mig men oftast har recepten jag kommit över varit onödigt tillkrånglade med passerande av bär, vispning av ditt och datt i olika bunkar och gelatin
Citroncheesecakemed blåbärstopping. Jag kollade för säkerhets skull om tjejen som är nötallergiker tål frön (vissa nötallergiker är även känsliga mot frön) och det gjorde hon så jag började skissa lite på ett recept jag velat prova ett tag, nämligen en citroncheesecake
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Dela ett overhead-ark i tre långa delar och klä insidan av formen med dem innan du häller i smeten så lossnar kanten från formen mycket lättare och den blir jämnade och snyggare
Det finns så många fördelar med cheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna
Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. raw cheesecake. Hemligheten är att få till kakan med rätt balans av krämighet, syra och sötma
Här kan du själv välja hur sött du vill att det ska vara, smaka av med sötning tills du blir nöjd. Dekorera tårtan med chokladsås, hackad choklad och hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.