Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skölj och skiva rabarbern. Lägg rabarbern i en stekpanna eller kastrull tillsammans med socker och vatten. Låt koka upp och sjuda rabarbern tills den är lite mjuk.
3. Tillsätt dulce de lechen, rör om och låt allt få ett uppkok. Fördela fyllningen i fyra portionsformar eller i en stor form.
4. Blanda socker, vetemjöl och havregryn i en skål. Tillsätt smöret och smula samman.
5. Fördela smult över fyllningen och baka mitt i ugnen i cirka 10 minuter tills smulet fått en fin färg.
6. Serveras ljummen gärna tillsammans med vaniljglass.
Forma små plattor av degenmed fingrarna och täck hela pajformen. Servera med glass eller vaniljsås. Blanda samman smör, socker, mjöl, bakpulver och vaniljsocker till en deg
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka medDulcedeLeche utblandat i smeten, medanden lille (Marco) ville ha en DulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Extra allt med egenkokad dulcedeleche och mosad banan. Avsluta med resten av kladdkakesmeten. Fördela mosad banan över och fördela kolasåsen (dulcedeleche) över
Fast jag klurar lite på bakverk med tema semla. Undertiden får ni ett recept på härligt kladdiga DulcedeLeche Brownies, eftersom jag även varit insnöad på dulcedeleche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.