1. Sätt ugnen på 200°. Blanda quinoa, mandelmjöl, potatismjöl, smör och ägg till en pajdeg och tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm diameter.
2. Förgrädda pajskalet 15 min i ugnen. Skala och grovriv morot, rödbeta och lök.
3. Stek grönsaker och lök i 1 msk olja, ca 5 min. Tillsätt hälften av saltet och rör ner timjan. Smula ner hälften av chèvren. Häll blandningen i pajskalet.
4. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk med salt och kajennpeppar. Häll över grönsakerna. Toppa med resten av chèvren i skivor, och ev ett par kvistar timjan.
5. Grädda i mitten av ugnen ca 45 min. Lägg folie över ytan mot slutet om pajen fått tillräckligt med färg.
Lägg till sist på rödbets- och chevréknyterna. Kombinationen rödbetor och chevéost är oslagbar och när vi grillade så gjorde jag knyten med rödbetor och chevéost i
Jag experimenterar ofta och det är sällan jag gör om samma recept fler än ett par-tre gånger. Men vissa kombinationer står sig i längden och jag gör samma recept om och om igen
Tänkte ge er min fina frukost i receptform, jag har haft en sak för fruktsoppor på sistone, nyponsoppa, äppelsoppa och idag en rolig twist på blåbärssoppa med rödbetor i
Kombinationen av chevren - aprikoserna - skinkan och ruccolan är suverän. Dekorera med. salt och peppar. Lägg i den rivna osten och aprikoserna och häll över äggstanningen
Jag blev så besviken att jag GRÄT medans jag skopade upp resterna och kastade tillbaka i pajformen. Det hela slutade med att jag tappade pajh******t i ugnen
Skala rödbetan och kör den till småbitar i mixer blanda med smöret och kör lite till. Rosa rödbetsbiscotti en favorit både hemma och på jobbet till fikapausen
Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.