Genom att skära allt i tärningar och steka som en pytt i panna får man en helt annan upplevelse. Det bästa är att man får med allt i varje tugga!
1 kg
blodpudding
300 g
rimmat stekfläsk i bit
1 gul
lök
2 syrliga
äpplen
olja och smör till stekning
1 msk
hel kryddpeppar
hackad persilja
2 dl
tinade lingon
3 msk
strösocker
Beskrivning
Mortla eller krossa kryddpepparen.
Hacka löken och fräs den mjuk.
Skär äpplet i bitar och fräs med löken en kort stund. Äpplet ska fortfarande ha ett tuggmotstånd.
Ställ åt sidan.
Skär sidfläsket och blodpuddingen i kuber och stek. Börja med fläsket.
När fläsket nästan är färdigstekt får blodpudding stekas med.
Tillsätt lökfräset och kryddpepparen.
Servera med rårörda lingon.
Servera blodpuddingenmed salladen. Blanda morötter med cottage cheese ochlingonsylt till en sallad. Skär blodpuddingen i skivor och stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna
Blanda ner löken och smaka av med salt och lite socker för att förstärka smakerna. Skär äpplena i klyftor och stek äppelklyftorna tills de blir gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.