1. Skiva rödlöken tunt och lägg i en skål.
2. Tillsätt limesaft, vatten, honung och salt och låt dra till servering.
Pulled lax
1. Blanda soja, olivolja, honung, spiskummin, paprikapulver och vatten i en skål.
2. Skala och finhacka vitlök och blanda ner i marinaden.
3. Lägg laxen i en ugnsfast form och häll på marinaden. Tillaga laxen i ugnen i ca 15 min.
Tropisk salsa
1. Tärna avokado och skölj och finstrimla salladslök. Lägg i en skål.
2. Tillsätt passionsfrukt, sköljd och hackad mynta, limeskal- och saft samt olivolja. Vänd runt salsan så att alla smaker blandas. Smaka av med chiliflakes, salt och peppar.
3. Servera laxen tillsammans med picklad rödlök, salsa, nachochips och salla
När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök. Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.