Proteinrika LCHF-kakor med pistasch och choklad
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Proteinrika LCHF-kakor med pistasch och choklad

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 75 ml erytritol
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • ¼ tsk salt
  • 75 ml (30 g) vassleproteinpulver
  • 2 msk kakaopulver
  • 85 g pistaschnötter eller mandlar, grovhackade
  • 55 g sockerfri mörk choklad, hackad

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175 grader och ta fram en plåt med bakplåtspapper.

    Vispa ägg, sötning och vaniljextrakt.

    Rör ner resten av ingredienserna.

    Använd en sked för att forma smeten till kakor på plåten. Placera dem med ett mellanrum på minst 2,5 cm.

    Grädda i ugnen i 10 minuter.

    Låt svalna i några minter, använd sedan en stekspade för att lägga över kakorna på ett ugnsgaller. Kakorna stelnar något när de svalnar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.