Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Om du kan räkna till ett är du nästan i hamn när det gäller den här potatissalladen. Strax före servering blandar du i sparris, kronärtskockshjärtan, oliver ochruccola, och vänder runt så allt blir väl blandat
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Smaka upp med lite balsamvinäger och stekskyn från panna
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötteroch mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötteroch mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Lägg i ruccola sist (annars mjuknar den) och fördela sedan grönsakerna på brödet. Blanda ihop vinäger, honung och olja till en dressing i en stor bunke
Dela potatisen och blanda med senapen. Skiva rödlök, tomater och rädisor och blanda ner i potatisen. Hyvla över ost och rör om Receptet kommer från recept
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.