Skala potatisen och skär i stavar, hacka purjolöken. Lägg margarin i en glasform. Lägg i lite av potatisen, all purjolök och sen pressa vitlök och lägg över.
Klipp bacon i bitar och strö över samt skinka. Krydda med salt och peppar och häll över grädde. Upprepa!
Till sist, krydda med timjan och dragon.
Nu ska den in i ugnen, tills potatisen har blivit mjuk och gratängen har fått färg. Lägg eventuellt på folie om det tar lång tid för potatisen.
Osten ska läggas på en stund innan gratängen är klar.
Blanda i bacon, grädde och spenat med potatisen. Skala och skiva potatisen. Lägg potatisen i gratängformen, salta pch peppra och pressa i en vitlöksklyfta
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort medskinkaochbacon som fyllning
På med en skinkskiva, baconetoch ost. Köpte en Hot creole från Krysset när jag var där sist och kastade ihop en riktigt god sandwich med den som dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.