Pepparkakscheesecake
manuela-2
manuela-2

Pepparkakscheesecake

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 300 g pepparkakor, krossade
  • 50 g smält smör
  •  
  • Fyllning
  • 600 g Philadelphia
  • 2 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 4 dl grädde
  •  
  • Topping
  • 150 g pepparkakor, krossade
  • 50 g smält smör
  • 1 dl mjölk
  • 1,5 dl florsocker
  •  
  • Dekor
  • 1 dl grädde
  • 2 st dubbeldaim
  • Lingon

Beskrivning

    Blanda ingredienserna till botten och tryck ut i form med avtagbar kant.

    Vispa alla ingredienser till fyllningen utom grädde styvt. Vispa grädden HÅRT. Vänd ner grädden i färskostblandningen. Använd tårtplast och lägg krämen på botten.

    Mixa allt till toppingen med stavmixer till len kräm. Lägg på cheesecaken.

    Före servering dekorera kanten med spritsad grädde, hackad daim och lingon. Ta ur form och försiktigt bort tårtplasten före servering.

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Låt stå över natten

Logga in eller Registrera för att kommentera.