225grader under 15 minuter. Koka pasta och blanda ner den frysta bladspenaten när det är några minuter kvar. Spara lite av vattnet. Stek kyckling och blanda allt med ricottaosten. Strö över ost och sätt i ugnen.
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
TO DIE FOR pastagratängmedkycklingoch curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Köpte med mig färdiggrillad kyckling hem i fredagskväll, som vi åt pomme, blandad sallad och olika såser till, och på lördagen gjorde jag en pastagratäng på resterna som blev av kycklingen
salt och svartpeppar. 600 g kycklingfilé. 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Häll sedan såsen över pasta-kycklingröranoch rör om alltihop med en stor slev. Börja med att koka pastan, häll av vattnet och häll över en matsked olja
Toppa med oliver och riven ost. Lägg pasta, kycklingoch grönsaker i en ugnsform. Blanda panko och pesto, strö ovanpå och grädda ytterligare 10 minuter eller tills ytan är knaprig och gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.