PASTA POMODORO
melindaeklof
melindaeklof

PASTA POMODORO

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • • pasta (t.ex. spagetti, fusilli eller pennepasta)
  • • ½ dl olivolja
  • • 2 burkar krossade tomater
  • • 6 vitlöksklyftor
  • • salt
  • • svartpeppar
  • • socker
  • • 2-3 st mozzarellaostar
  • • 1 kvist färsk basilika

Beskrivning

    1. Koka upp pasta för 4 personer.
    2. Skiva 3 stycken vitlöksklyftor och fräs i olivoljan.
    3. Tillsätt de krossade tomaterna och smaka av med salt, peppar och socker.
    4. Låt koka ca 10 minuter.
    5. Pressa de andra 3 vitlöksklyftorna och ha i tomatsåsen. Låt koka ihop någon minut till.
    6. Häll tomatsåsen över pastan och fördela mindre bitar av mozarellaosten över pastan. Rör om.

    För att fräscha upp denna rätt, servera med spenat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.