1 Koka pastan
2 Finhacka svampen och fräs i stekpanna. All vätska ska reduceras.
3 Skiva vitlöken och låt den fräsa med svampen mot slutet.
4 Krydda
5 Blanda ner svampen i pastan
6 Riv ost över pastan och strö lite persilja över.
4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) med grönkål och skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlökoch färskpressad citron
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlökoch lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan
Skiva svamp, hacka lök ochvitlök. Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch börja koka den. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.