1. Strimla lövbiffen och ställ åt sidan. Skär champinjonerna i bitar. Hacka lök och vitlök. Stek champinjonerna i en stekpanna tills vattnet dunstat bort. Tillsätt en klick smör och och stek svampen så att den får fin färg. Häll upp i en skål och ställ åt sidan.
2. Hacka lök och vitlök och fräs i smör en stor stekpanna utan att det tar färg. Tillsätt svampen, grädde, crème fraiche, fond och cognac. Låt koka ihop försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ta cirka 0,5 dl av pastavattnet och rör ner i såsen.
4. Stek lövbiffen hastigt, någon minut räcker, i smör på hög värme så att den får fin färg. Stek inte för länge, då blir köttet segt och tråkigt. Lägg ner köttet i såsen och blanda med den nykokta pastan.
5. Servera med färskriven parmesan, svartpeppar och hackad persilja.
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 200 g champinjoner. Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner
Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Just att blanda all pastamed all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare
I med finriven parmesan och vänd ner pastanoch persilja. En snabb pastarätt så där till fredagsmyset. Vi ska på vår årliga hotell- och shoppingweekend med Anette och Robert
Börja med att strimla löken ochchampinjonerna. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp lövbiffenoch lägg löken ochchampinjonerna på ena sidan av lövbiffen
Vispa ner creme fraiche och vänd ner parmesan ochpasta. Koka pastan. Kommer varva vanliga recept med lite lättare recept, till ochmed pointsuträknat vissa gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.