Parmesanstuvad spenat
Felicia Hassan
Felicia Hassan

Parmesanstuvad spenat

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 400 g fryst hackad spenat
  • 1 msk smör
  • 2 dl matlagningsgrädde/kvarggrädde/veganskt alternativ
  • 2 dl grovt riven parmesan
  • Salt, svartpeppar, vitpeppar

Beskrivning

    1. Tina spenaten genom att lägga den i kokande vatten någon minut. Låt rinna av ordentligt i durkslag.

    2. Stek spenaten i smöret på hög värme. Krydda med salt, svartpeppar och vitpeppar.

    3. Sänk värmen och häll ner grädden. Låt småputtra några minuter.

    4. Häll ner parmesanen och låt smälta samman några minuter. Smaka av med mer kryddor.

    5. Koka ner till önskad konsistens och servera direkt, gärna tillsammans med fisk!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.