Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Festliga klassiska (delvis) pariservåfflor. Bara på ena våningsplanet dock. På övervåningen av fatet blandade jag i ekologiskt lakritspulver och vad gott det blev
Hacka ihop mjöl och matfett, tillsätt vatten, låt vila kallt. Kavla ut 1/2 cm-tjock deg. Ta ut små runda kakor som du kavlar i strösocker med kruskavel
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Vaniljdrömmar. Min mormor Ingrid är numera inne på sitt 97. e levnadsår. Hon fick för några år sedan flytta från sitt hus till ett trygghetsboende, men att säga att hon är pigg för sin ålder är ändå inget överdrift
Nämligen Pariservåfflan. Det närmar sig våffeldagen. Det är klart att jag inte missar årets våffeldag. Egentligen är jag inte den som håller hårt på att just den 25 mars äta våfflor
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Hacka ihop mjöl och rumsvarmt smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Påsken blev somsagt inte som den va tänkt från början eller som den brukar va. Den brukar firas med min familj och varannat år på vårt Älskade Tegelstrand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.