Pannkaka utan ägg
catrineyngbro
catrineyngbro

Pannkaka utan ägg

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pannkaka utan ägg
  • Under 30 min
  • 6 ingredienser
  • Medel
  • Här kommer ett recept på goda pannkakor som även mjölk- och äggallergiker kan äta. Tål du mjölk kan du byta ut havredrycken mot vanlig mjölk. Enkla, goda pannkakor för alla.
  • Spara
  • Skriv ut
  • Dela
  •  
  • Ett recept från
  • Buffé nr 10, 2002
  • Ingredienser
  • 4 portioner
  • 3 dl
  • vetemjöl
  • 1 tsk
  • bakpulver
  • 2 tsk
  • socker eller vaniljsocker (2 tsk socker motsvarar 1/2 tsk vaniljsocker)
  • 1/2 tsk
  • salt
  • 6 dl
  • växtbaserad mjölkdryck
  • 2 - 3 msk
  • smält mjölkfritt matfett

Beskrivning

    För alla

    Innehåller gluten.
    Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
    Gör så här

    Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och salt i en bunke.

    Häll på mjölken under vispning så att smeten blir klimpfri.

    Tillsätt smält matfett och stek pannkakorna.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.