PANNKAKA I MUFFINSFORM Lindas bakskola o matskola
catrineyngbro
catrineyngbro

PANNKAKA I MUFFINSFORM Lindas bakskola o matskola

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tips! Tillsätt 2 tsk vaniljsocker i smeten.
  • TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)
  • PANNKAKA I MUFFINSFORM
  • 18 st
  • 5 ägg
  • 6 dl mjölk
  • ½ krm salt
  • 3 dl vetemjöl

Beskrivning

    GÖR SÅ HÄR

    1. Vispa upp äggen lite lätt med en handvisp. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa allt till en slät smet. Låt den stå och vila i ca 20 min. Sätt ugnen på 230 grader.

    2. Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt.

    3. Fyll muffinsformarna till ¾ med smet. Grädda dem mitt i ugnen i 16–20 min eller till de får får lite färg på ytan. De sväller upp enormt i slutet av gräddningen, men de sjunker ihop direkt när man tar ut dem. Servera gärna med sylt & vispgrädde. Pudra ev. över lite florsocker före servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.