Pannbiff med lök & skysås Posted on 13/03/2018 by Therése
catrineyngbro
catrineyngbro

Pannbiff med lök & skysås Posted on 13/03/2018 by Therése

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
  • 600 g nötfärs (30 SP)
  • 2 msk oxfond
  • 1½ tsk worcestershiresås
  • salt
  • peppar
  • 1-2 gula lökar
  • 4 dl vatten
  • 1 msk oxfond
  • 1 tsk kinesisk soja
  • salt
  • peppar
  • Totalt blir det 5 SP/port för pannbiff och sås, lägg till SP för potatis och lingon.

Beskrivning

    Blanda ihop ingredienserna till pannbiffen och forma till 12-18 st biffar.
    Stek i smör på båda sidor tills dom är klara.

    Skiva löken i strimlor och stek i köttsaften från biffarna tills löken fått lite lagom med färg.
    Häll på vatten och smaksätt med soja, lite salt och peppar.
    Koka upp och låt små puttra på svag värme ca 10 min så att löken sätter smak på vätskan.

    Servera med kokt potatis och lingonsylt/rårörda lingon.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.