1. Skär tofun i breda stavar. Lägg ner i en form tillsammans med sojasås och citron. Vänd runt och låt marinera i minst 30 minuter.
2. Vispa ihop vetemjöl och vatten.
3. Vänd tofupinnarna i smeten och sedan i ströbröd. Stek dem gyllenbruna i rapsolja.
4. Blanda ihop samtliga ingredienser till remouladen i en skål. Låt stå i 10 minuter.
5. Skala och koka potatisen mjuk.
6. Vispa sönder med elvisp. Fortsätt vispa och häll ner olivolja, mjölk, salt och vitpeppar.
7. Servera tofupinnarna med potatismos och remouladsåsen
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Ringla över lite citronsaft och servera tillsammans medpotatismos, grönsaker och god sås. Låt tofun sjuda i lättsaltat vatten eller buljongvatten i någon minut, på så vis får den bättre struktur, eventuell kan en viss bitterhet försvinna
Dessutom panerade jag schnitzeln så att den blev riktigt krispig och god. Vi hade planerat att göra köttbullar medpotatismos och gräddsås till middag igårkväll men så hade Maxi specialerbjudande på schnitzel så det fick bli sådana istället
En ljuvlig sallad medlimedressing och paneradtofu. Ingredienser paneradtofu. Ha en klick koksolja och en skvätt soja i en stekpanna och stek tofubitarna på medelvärme tills dom har en krispig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.