Recept Anders Levén, Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets.
Blanda färsen med osten, kryddorna och ägget.Låt vila i minst 15 minuter.
Forma till järpar i smord stekpanna stek på spisen och sen stek klart i ugn 150° C.
Slå sedan i vatten och grädde och låt det bubbla vidare iugnen. Nu läggs plommonen i och låt det hela koka på det ca 20-25 minuter inkl stekning.
Krydda av med salt och peppar.
Vill man servera något extra så passar kokt potatis annars bara lättkokt broccoli, morot och champinjoner.
Svenska Viltmatakademin vill värna jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, kokkonsten om vilt och hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt. www.viltmatakademin.se
Servera kycklingen med en sallad om du väljer LCHF annars passar ris eller pasta till. För 4 personer4 st kycklingfilé200 gr smaksatt färskost, gärna chilismak2 paket bacon2 msk smörGräddsås5 dl vispgrädde100 gr smaksatt färskost2 msk kycklingfond1 tsk sockerfri sojasaltpepparGör på följande sättLinda baconet runt filéerna och fäst med tandpetare
Rulla ut degen på bakplåt med bakplåtspapper. Goda ostfyllda bröd till grillmiddagen. Riv ost och blanda med riven vitlöksklyfta, klippt persilja, flingsalt och peppar
Mosa mozzarellan och blanda med de andra två ostsorterna. Istället för hamburgare på Burger King får vi grilla hemma i dag och då har Olivia önskat dessa ostfyllda Beer Can Burgers som vi grillade förra helgen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.