Ostbakad fänkål/vitkål med skinka
Joakim
Joakim

Ostbakad fänkål/vitkål med skinka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 PORTIONER
  • 1000 g fänkål/vitkål
  • 300 g rökt skinka
  • 6 dl Kelda® pastasås mild ost
  • 4 dl Arla Köket® riven gratängost

Beskrivning

    Sätt ugnen på 225°.

    Dela fänkålen i fjärdedelar. Koka dem i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt rinna av.

    Linda en skinkskiva runt varje fänkål. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.

    Ringla över såsen och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen 10-12 min.

    Servera med pasta, ris, potatis eller liknande.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.