Nyttigt godis

Godis måste inte vara onyttigt för att vara gott. Tvärtom! Det finns en uppsjö av gott och nyttigt godis. På MyTaste finns recept på godis som är så nyttigt att du mycket väl kan unna dig en sötsaker veckans alla dagar.

nyttigt godis jordnötssmör
Litenyttigare
Bilden kommer från receptet Nyttig brownie med chokladglasyr av Litenyttigare

Topprecept för nyttigt godis just nu

Visa alla topprecept för nyttigt godis

Njut av nyttigt godis


Smarrigt godis är ett givet inslag i tv-soffan, och med nyttigt godis kan du sätta guldkant även på vardagen. Gör gärna ditt eget nyttiga (och goda) godis så har du alltid något smarrigt att njuta av när sötsuget gör sig påmint. Här finns det en rad härliga recept att välja mellan. Satsa på nyttigt godis med dadlar, exempelvis raw food-bollar. Detta naturliga och nyttiga godis kan varieras på så många olika sätt.

Ett annat alternativ är nyttigt godis med jordnötssmör. Nötsmör är ju i sig i princip godis - så underbart gott! Men självklart kan du ta det ett steg längre. En enkel men smarrig variant är att bre jordnötssmör på äppelskivor och toppa med nötter eller lite smält choklad.

Om man får tro alla recept på nyttigt godis på MyTaste så är möjligheterna oändliga. Titta runt och se vad du kan njuta för gott redan här och nu!

Toppkommentarer i nyttigt godis

Lite nyttigare godis med jordnötssmör
112

“Hej jag har pws och elplsi och undan tag jag ska prova det här eller frukt godis eller torkade frukt det här var bra repat kangebprovar helgen efter den här med choklad nötter låt gott nytigt med en gån om året om ni har tips dibets Stockholm eller söder tälg hur jag ska hantera mova hesel hård blir arg jag inte klara.betal ens henne har ni nåt tips.om kurator eller mat tips. Eller godis tips. Jag betalt mycket själv idrotts tej men svårt med blod socker vara svimig i bland ibland pigg och glad elplsi jobbet och känna jag behöver socker i bland”

Se recept
Nyttiga snickersrutor
1.9k

“Ser svingott ut! Måste prövas!”

Visa alla 7 kommentarer
Nyttigt godis - dadelbollar
38

“Cgkp .. zp1”

Se recept
Nyttigare lakritstryfflar
144

“Du behövde ett recept till ditt lakritspulver!!!!”

Se recept
Hälsosamma chokladbollar
79

“Urgoda. Gör dom ofta!❤”

Visa alla 2 kommentarer

Senaste recepten för nyttigt godis