Nutellabrownies på 2 ingredienser
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Nutellabrownies på 2 ingredienser

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 stor burk hasselnötskräm (ca 400 g)

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 175 grader.

    2. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp eller i bakmaskin.

    3. Kör hasselnötskrämen i en skål i micron i ca 1 min på max. Häll sedan försiktigt ner i äggen och blanda samman allt väl.

    4. Häll upp smeten i ugnsäker form klädd med bakplåtspapper .

    5. Baka i ugnen ca 30 minuter tills dina brownies fått rätt konsistens.

    6. Toppa eventuellt med ett lager färsk hasselnötskräm när de svalnat.



    Servering: Serveras med en klick grädde eller lite vaniljglass för bästa smakupplevelse.

    Tips på smaksättning: Nötter av alla dess slag passar superbra att addera i smeten. Gott är det att toppa det färska lagret med hasselnötskräm med färska bär eller skivad banan.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.