1. Blanda samma ingredienserna till biffarna i en skål och forma de sedan till likvärdiga biffar.
2. Skiva upp potatisarna i klyftor och lägg i en skål. Häll i oljan och kryddorna och blanda väl. Placera sedan på en plåt med bakplåtspapper. De ska vara inne i 15-20 minuter på 225 grader i ugnen.
Ta lite av blandningen i taget & forma till små biffar. De här smakrika och enkla morotsbiffarna serverade med krämiga stuvade makaroner faller under kategorin vegetarisk husmanskost
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
I veckan gjorde jag Morotsbiffarmed smak av jordnötssmör som verkligen passade alla. Till biffarna ochoch kikärtsgrytan åt vi ris och yoghurt blandat med limejuice samt lite grönsaker och rostad kokos
Vispa grädden och vaniljsockret och smaka till med moccasirapen tills du är nöjd med smaken. Jag har valt att göra en moccasirap att smaksätta grädden till tårtan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.