Smält smöret i micron eller en kastrull. Blanda i
hälften av mjölken sedan sedan vispa i mjöl lite i taget och saltet i en bunke, vispa ihop till en jämn smet. Blanda i resten av mjölken och det smälta smöret. Vispa till sist i äggen.
Stek tunna pannkakor på medelhög värme, enligt följande: Smält lite smör i en stekpanna och låt det brynas lätt. Häll i lite smet och vinkla pannan så att smeten flyter ut jämnt. När smeten ser torr ut så är det dags att vända pannkakan, för att steka andra sidan.
Rör i smeten emellanåt. Smöra pannan mellan varje pannkaka så att de inte fastnar. Servera med grädde och banan, sylt eller färska bär. Allra frasigast blir pannkakorna om man äter dem direkt.
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Fluffiga amerikanska pannkakor som smakar himmelskt gott. Servera dina pannkakor med önskat tillbehör. Inlägget Amerikanska pannkakor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF. • Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna bli väldigt tjocka och svårgräddade i mitten
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.