Det går inte att redigera ingredienserna, ändringar sparas inte. Tills det fungerar:
350 ml konjak
1 msk kardemummakärnor
1 tsk socker
3 porter (á 50 cl)
3 öl (á 50 cl)
1,5 l sockerdricka
Låt kardemummakärnorna ligga och dra i konjaken med socker ett par dagar. Kyl alla drycker väl.
Blanda en skvätt konjak med lika delar sockerdricka, öl och porter i en kanna precis innan servering.
(All konjak går inte åt men det är enklast att blanda konjak/ kardemummakärnor direkt i flaskan. Det kan bli en omgång mellandagsmumma av resten!)
Pudra lite kardemumma på toppen. Servera mumman direkt efter att den blandats. 1 krm malen kardemumma. Blanda försiktigt julmust och folköl i en stor karaff
det var mumma det En perfekt lunch en härlig sommardag. Jag har kommit in i någon period där det bara fylls på med en massa spännande godsaker och sötsaker som jag vill testa
Men mumma, kamrater. Mumma. Gjorde kebabrullar i fredags, som vi bjöd svärmor och svärfar på. Jag måste säga att såsen blev supergod, nästan som pizzeriornas kebabsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.