Muggbröd-LCHF
sara-141
sara-141

Muggbröd-LCHF

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk smör, till formen
  • 1 msk mandelmjöl
  • 1 msk kokosmjöl
  • ¾ tsk bakpulver
  • ½ kryddmått salt
  • 1 ägg
  • 1 msk vispgrädde
  • ½ tsk vallmofrön (valfritt)

Beskrivning

    Smörj in en rymlig mugg eller glas-skål med plan botten med smör.
    Blanda ner alla torra ingredienser, inklusive smaksättning i muggen. Knäck i ägget och rör till sist i grädden.
    Mikra på full effekt (ca 700 watt) i cirka 2 minuter. Känn efter i mitten så brödet är fast även där – om inte, mikra 15–30 sekunder till.
    Ta ut och låt svalna. Skiva på mitten och rosta. Då får du bästa konsistens och smak.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.