Mjölkchokladfluff till dessert tårtor och bakverk Snilles kök
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Mjölkchokladfluff till dessert tårtor och bakverk Snilles kök

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 180 g marabou mjölkchoklad
  • 3 dl grädde

Beskrivning

    Dela chokladen i mindre bitar.
    Ta fram en kastrull och värm grädden så att den blir riktigt varm men INTE börjar koka.
    Ta av från plattan och lägg i chokladen.
    Blanda allt väl tills chokladen har löst upp sig.
    Låt svalna lite och ställ in i kylskåpet minst 6 timmar.
    Går jätte bra att förbereda dagen innan och låta fluffen vila i kylskåpet över natten innan man vispar upp den.
    Vispa upp till önskad fluffig konsistens.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.