Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten. Grädda i 225 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. 15 min
Lägg broccolin i en ugnssäker form och häll över färsen. 300 g fryst broccoli. In i ugnen i ca 30 minuter, tills det fått en fin färg och gratängen stelnat. 300 g fryst broccoli
Dela blomkål och broccoli till mindre delar. Grädda i 200°C i 40 minuter. Börjar den bli bränd på ytan kan man lägga över aluminiumfolie de sista 10 minuterna. 500 g broccoli
Låt puttra några minuter medan du kokar broccolin. Den här grytan är för dig som vill äta en liberal LCHF måltid, eftersom den innehåller mycket grädde och palsternacka
Gratängtäcke. Fördela hälften av köttet över och häll på hälften av gratängsåsen. Gratäng på rester 3-4 port. Använder du köttfärs så bryn den med en hackad lök, blanda ner kryddorna och salta, låt fräsa 20 min. Gratinera på 175º i 45-50 minuter. Gratäng på rester 3-4 port
Häll ner broccolin som du har skärt i små buketter. 1 Broccolistånd. 1 Broccoli. Detta är absolut ett av det tillbehör som återkommer oftast vid våra måltider
Nyttig gratäng med broccoli, keso och ägg med en topping av kalkon, fetaost och chili. 500 g keso 5 ägg 1 tsk torkad timjan 2 krm chiliflakes salt och peppar 250 g broccoli Topping 75 g. 250 g broccoli
Det här är bland det godaste jag vet och hela min familj älskar det. 0 from 1 reviewsMin goda Lasagne (LCHF, Glutenfri) PrintFörfattare. 1 kg nötfärs1 stor gul lök1 vitlök solo800 ml körsbärstomater i burk½ dl tomatpuré2 msk koncentrerad oxfond eller motsvarande i tärning eller färdig buljong2 tsk oregano2 tsk torkad basilika1 tsk spiskummin1 tsk paprikapulver1 tsk curry2 tsk salt½ tsk malen svartpepparLite cayennepepparBechamel. 2 dl gratängostoreganoInstruktionerLasagneplattor. Grädda i 10 minuter. Låt småputtra i 10 minuter. Gratinera i ugnen i ca 30 minuter
Skjuts in i ugnen en tio, femton minuter gör att man får lite extra tid att städa upp i köket också, inte alls så dumt med två flugor i en smäll innan middagsmaten ska dukas fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.