Lägg alla ingredienser i en skål och rör om.
Häll ut smeten i en pajform. Och grädda i ca 8 min i micron på full effekt. (beroende på micron kan tiden variera)
tips:
jag använder glutenfritt havremjöl (Urtekram)
och vegetabiliskt smör (calshamn's mjölk fritt)
så att kakan är glutenfri, laktos och
mjölk fri.
ej vegansk innehåll ägg
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Kladdkaka extra allt, ungefär så kan den här kakan presenteras. Kladdkaka. Dumlegrädden fördelas på den kalla kladdkakan och ovanpå strös marshmallows, jordnötter och dumlebitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.