Marshmallow-paj (Victorias provkök)
carrobackis
carrobackis

Marshmallow-paj (Victorias provkök)

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Marshmallow paj 10-12 personer
  •  
  • Pajbotten
  • 250 g digestivekex ca 5 dl kaksmulor
  • 90 g smör
  •  
  • Marshmallows fyllning
  • 1 3/4 dl mjölk
  • 150 g minimarshmallows 6-7 dl
  • 5 dl vispgrädde
  •  
  • Topping
  • Jordgubbar
  • Digestivekexsmulor

Beskrivning

    Gör så här:
    Mixa digestivekexen till fina kaksmulor och blanda i smält smör, mixa lite till så allt blandas väl. Tryck ut smulorna i botten och upp på kanterna i en pajform med löstagbar botten, min form är 26 cm. Ställ in i kylen medan du gör fyllningen.

    Häll mjölken i en kastrull låt den bli varm och tillsätt marshmallows. Dra kastrullen åt sidan och låt allt smälta ihop, rör om ibland med en visp. Låt svalna för det får inte vara varmt när du rör ner den i grädden.
    Vispa grädden rätt hårt. Blanda ner marshmallows blandningen i grädden och rör om tills det blandats. Bred ut fyllningen i pajformen och toppa med lite digestivesmulor. Ställ in i kylen minst 4 timmar tills den stelnat till. Toppa med jordgubbar och servera.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.