Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Blanda samman 1 tsk rivet citronskal, 1 tsk citronsaft, 2 tsk olja och kryddor i en plastpåse. Lägg i kycklingbitarna och låt det marinera ca 30 min. Kärna ur paprikan och dela i mindre bitar och fikon i mindre klyftor. Koka couscous i grönsaksbuljong. Stek kycklingbitarna i 2 tsk olja. Blanda kycklingbitar, paprika och fikon med couscous. Krydda med koriander, salt och peppar. Garnera med persilja eller koriander och servera.
Kycklingsallad. 24 Maj 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling,. Sås. Lchf Kycklingsallad. Nu är det salladstider. Jag är väldigt glad för att äta sallad
Åå vilken god kycklingsallad. Så det blev en kycklingsallad med en gräddfilsdressing. Jag har läst mycket i min Flavor Bibel, hur man kombinerar smaker och utifrån den har jag experimenterat lite
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl grönsaks- eller hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk soja 1 tsk sambal oelek 1 msk honung 1 förp kokta kikärter (à 400 g) 1/2 citron 2 msk hackad persilja Till servering couscous Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.