Slå på ugnen på 220 grader , dela potatisen i klyftor sen lägg dom i en bunke , salt o peppar o lite persilja ,koriander , köttgrillkrydda och paprika krydda sen häll i lite olivolja sen blanda ihop allting! Sen ta bakplåtspapper och lägg potatisen på de o in i ugnen 25 min
Lövbiff ruladerna :
Lägg ut dom på en skärbräda sen bre på den färskost du vill ha sen skär en bit mozzarella och rulla ihop dom sen salta och pepprat ,bryn sedan i stekpannan lite lätt . Ta ut dom ur stekpannan sen lägg dom i en ugnsform och häll i soya grädden och lite kryddor som jag hade persilja , koriander , salt,peppar och paprika och köttgrillkrydda sen tog jag det sista som var i färskosten och la ner och rörde ihop allting sen lite chillisås och sen när det började koka sen häll över såsen på ruladerna och in i ugnen 25 minuter .
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen
Stek lövbiffsrulladerna i en panna med höga kanter tills det får fin färg på all sidor. Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.