Kyckling / tacopaj Jennys matblogg
catrineyngbro
catrineyngbro

Kyckling / tacopaj Jennys matblogg

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdegen
  • 5 dl vetemjöl
  • 250 gram tärnat smör
  • 1 tsk salt
  • 4 msk kallt vatten
  • Cayennepeppar ( valfritt )
  •  
  • Fyllningen
  • 3-4 kycklingfileé
  • 1 gullök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3-4 dl creme fraiche
  • 1/ 2 påse med tacokrydda
  • inlagd Jalapeno
  • 3 msk chilisås
  • salt

Beskrivning

    Gör så här:

    Ställ ugnen på 200 grader.
    Blanda ihop samtliga ingredienser till pajdegen , och platta ut i en form ( ca 24- 26 cm )
    Strö över valfri mängd jalapeno, och låt sedan stå kallt.

    Skär kycklingen i lagom stora bitar , och bryn den tills den är färdig, och sedan även den finhackade löken.
    Häll sedan upp i formen , och blanda ihop creme fraiche, tacokrydda, chilisås, pressad vitlök och salt i en skål.
    Bred sedan över kycklingen.
    Och sedan gör du samma sak med nachochipsen ett lager som täcker fyllningen,

    och strör över rikligt med ost.

    In i ugnen med pajen, i ca 40 minuter. Eller när pajdegen är färdig.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.