Ställ ugnen på 200 grader.
Blanda ihop samtliga ingredienser till pajdegen , och platta ut i en form ( ca 24- 26 cm )
Strö över valfri mängd jalapeno, och låt sedan stå kallt.
Skär kycklingen i lagom stora bitar , och bryn den tills den är färdig, och sedan även den finhackade löken.
Häll sedan upp i formen , och blanda ihop creme fraiche, tacokrydda, chilisås, pressad vitlök och salt i en skål.
Bred sedan över kycklingen.
Och sedan gör du samma sak med nachochipsen ett lager som täcker fyllningen,
och strör över rikligt med ost.
In i ugnen med pajen, i ca 40 minuter. Eller när pajdegen är färdig.
Smält smöret Häll i hälften av grädd/mjölkblandningen i en kastrull, och låt sjuda upp. Skär kycklingen i lagom små tärningar, och smörstek dem så att de blir genomstekta
) Nämligen en tacopaj med kyckling. Skär kycklingen i små bitar och stek i lite smör. När kycklingen fått lite färg, blanda ner löken och paprikan och låt fräsa med en stund
Tacopaj kan man ju göra på flera olika sätt, dagens paj med tacosmak är en kycklingpaj och tacokryddorna har vi (läs Anki) hör och häpna, rört samman helt själv
Om man vill göra en snabb middag köper man färdig grillad kyckling och använder den. Annars går det jättebra att steka på lite kycklingfilé och krydda med tacokrydda eller helsteka en kyckling i ugnen, om man är så förutseende
Tacopaj kan man ju göra på flera olika sätt, dagens paj med tacosmak är en kycklingpaj och tacokryddorna har vi (läs Anki) hör och häpna, rört samman helt själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.