Lagat & ätit kycklingmedbambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Servera med ris och resterande sås. Skär kycklingen i mindre bitar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis sompå kinarestaurang
Bara att späda med vatten om den blir för stark när du väl ska tina och använda skapelsen. Man kan använda allt på en kyckling, precis sompå grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Blanda ihop alla ingredienser till marinaden utan salt och peppar i en skål som rymmer all kyckling. Ja, iallafall ni som bor i Göteborgstrakten vet vad jag snackar om
Servera med ris och sallad. Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. 4 st kycklingfiléer
Vad som dessutom är minst lika gott är att byta ut biffen mot allas vår älskade kyckling. Faktum är att jag älskar det verkligen, och en av favoriterna är Biff medBambuskott, gärna hemmagjord sådan, för jo, det är jättelätt att göra hemma och jag lovar att det smakar minst lika bra sompå restaurang
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.