Kyckling i ugn grädde

Kyckling i ugn som får puttra i en gräddig sås är den perfekta helgmaten som faller hela familjen väl i smaken. Kyckling i ugn är det perfekta alternativet för dig som vill få tid över till annat än matlagning under helgens dyrbara timmar. Vare sig det rör sig om en avkopplande bok eller ett hårt träningspass så är kyckling i ugn rätten för dig!

kyckling ugn grädde champinjoner kyckling i ugn grädde vitlök kyckling i ugn grädde paprika kyckling i ugn grädde chilisås kyckling i ugn grädde kycklingfond kyckling i ugn grädde creme fraiche kyckling i ugn grädde riven ost
Bilden kommer från receptet av

Kyckling i ugn med grädde sätter guldkant på fredagsmyset


Det allra bästa med kyckling i ugn med grädde är att kycklingen reder sig själv i ugnen och kokar färdigt i gräddsåsen utan att bli torr. Du kan välja att smaksätta din kycklingrätt med grädde hur du än önskar, här är det bara fantasin och skafferiet som sätter gränsen! Kyckling i ugn med grädde och sweet chili passar bra tillsammans med ris och krispiga grönsaker som får sätta både färg och näring till rätten. En mäktig och fantastiskt läcker måltid får du om du tillagar kyckling i ugn med en krämig gräddsås och ost. Låt en smakrik ost gratinera hela rätten och servera förslagsvis med pressad potatis och en fräsch grönsallad vid sidan av. Vill du att din kycklingrätt ska både smaka gott och se riktigt aptitlig ut, gör kyckling i ugn med grädde och paprika, både som pulver så ger en härligt röd färg, samt hela paprikabitar i olika härliga färger. Smaklig helg!

Toppkommentarer i kyckling i ugn grädde

KYCKLING I SWEETCHILI SÅS OCH MASSA GOTT
507

“Riktigt gott! Den kommer ja göra igen. :)”

Visa alla 8 kommentarer
KYCKLING I UGN MED DRAGON & FRANSK SENAP
526

“Kyckling med dragon- & senapssås
1 kg kycklingfilé
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
1 msk kinesisk soja
1 tsk honung
1 1/2-2 msk fransk senap
2 tsk dragon
citronsalt & svartpeppar

Blanda samman grädde, créme fraiche, senap, soja och honung. Pressa i vitlök och i med den torkade dragonen. Salta och peppra lätt. 
Lägg kycklingen i en ugnsform och häll såsen ovanpå. Det går toppen att använda frysta eller halvfrysta filéer. Detta är nästan det bästa av allt, då jag ofta missar att ta upp ur frysen på morgonen. 

Ställ in i ugnen på 175 grader i ca 70 minuter för halvfrysta filéer och ca. 55 för tinade filéer. Jag använde varmluftsugn, eftersom jag även skulle ha in potatisen i ugnen. 

Bäst är att använda en stektermometer för att kolla av innertemperaturen, som ska vara 72 grader. ”

Visa alla 5 kommentarer
Helstekt kyckling med sås och rotfruktsstrimmel
15

“Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: [email protected]
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.”

Visa alla 2 kommentarer
Kycklingfile i ugn
302

“Gott!”

Se recept
Kyckling i ugn med sambal oelek
53

“Gott i gottgott! Tillsätt gärna pressad vitlök!”

Se recept
Barnens kyckling i ugn
710

“Hello,

I am Adams Patrick, i will like to invest in your country. all I want is an honest and reliable person who can be my partner.please email me on [email protected] for more details.

Best Regards

Adams Patrick U.S Army Afghanistan.”

Se recept

Toppanvändare i kyckling i ugn grädde

Visa alla toppanvändare