Kyckling i Sambalsås eller
Singaporegrytan
rainer-2
rainer-2

Kyckling i Sambalsås eller Singaporegrytan

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 2 chorizo, skurna i slantar
  • 800 g kyckling. strimlad
  • 1/2 gul lök, finhackad
  • vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • 3 msk tomatpure
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 röd paprika
  • 3 ananasringar från burk

Beskrivning

    1. Låt kyckling, choritzo och all lök få färg i stekpanna.

    2. Häll på grädde, crème fraiche
    och kryddor och låt puttra lite.Om det finns en lite Singaporian i dig slänger du även i lite chillisås :-)

    3. Lägg i skuren paprika och ananas i bitar och låt puttra ihop några minuter.

    Servera med ris, bröd eller sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.