Börja med att skära kyckling och grönsaker i mindre bitar och lägg i separata skålar.
Skiva moroten i sneda skivor.
Hetta upp rikligt med olja i en panna. Fräs currypastan i några minuter (försiktigt då pastan lätt kan brännas).
Tillsätt grönsakerna och woka dem på hög värme en stund, dock inte för länge, grönsakerna ska ha lite tuggmotstånd.
Ha därefter i kycklingen och stek tills den är någorlunda genomstekt.
Häll i fisksås, kycklingfond, limeskal och juice och till sist kokosmjölken. Rör ihop och låt koka i ytterligare några få minuter.
Smaka av med salt.
Kyckling. Tillsätt den rödacurryn och tomatpurén och låt fräsa tilllite. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten
Ha ikycklingen, koksmjölken, currypastan, fonden. Skär kycklingenimindrebitar. Smaka av med rödcurry pasta då det ofta är liteolika styrkor beroende på fabrikat och tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.