Krossad gurksallad
karinhenrietta
karinhenrietta

Krossad gurksallad

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 PORT, CA 20 MIN
  • 2 skivade gurkor
  • 1 kruka koriander
  • 1 –2 strimlade thaichilis
  • 3 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk japansk soja
  • 1 tsk socker
  • 1 msk sesamolja
  • salt

Beskrivning

    1. Lägg gurkorna i en skål, salta lite och låt ligga
    och vätska sig i 10 minuter, sila av.
    2. Krama ur vätskan och krossa gurkan med
    händerna, lägg i en skål.
    3. Blanda med koriander, chili, vitlök, vinäger,
    soja, socker och sesamolja, smaka av igen
    och servera direkt.

    Fest på gång? Välj ut några favoriter och gör
    en större laddning. Recepten funkar både som
    tillbehör och härlig buffémat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.