Creamy tarragon stew
mattias.c.johnsson
mattias.c.johnsson

Creamy tarragon stew

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g potatis, tunna skivor
  • 1  gul lök, hackad
  • 2  st vitlöksklyftor, hackade
  • 500  g  vegofärs
  • 4  dl  crème fraiche
  • 2  tsk  sojasås
  • 2  msk  grönsaksfond
  • 2  msk  dijonsenap
  • 1  msk  vitvinsvinäger
  • 1 kruka färsk dragon
  • 10 st enbär, mortlade
  • 1 dl soltorkade tomater, i bitar
  • Något grönt

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Fördela potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Baka högt upp i ugnen ca 30 minuter, salta och ringa över olja ca 10 minuter innan det är klart.

    2. Stek lök och vitlök, tillsätt färsen när löken mjuknat. Tillsätt resten av ingredienserna till grytan, rör om ordentligt och låt puttra ca 5 minuter. Smaka av med peppar.

    3. Servera grytan med potatisen och något grönt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.