Krämig tortellini med soltorkade tomater, spenat och mozzarella
mikkirosenlind
mikkirosenlind

Krämig tortellini med soltorkade tomater, spenat och mozzarella

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paket Kelda Pastasås 4 ostar
  • 500 g Tortellini med ricotta och spenat/basilika
  • Olivolja
  • 1-2 mozzarella
  • 1 gullök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • Färsk spenat
  • Paprikapulver
  • Salt och peppar
  • Riven ost till servering

Beskrivning

    Gör så här
    1
    Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan.

    Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut. Tillsätt spenaten och rör om tills spenaten börjat mjukna.

    2
    Tillsätt grädde och mjölk, salt, paprikapulver och koka upp. Sänk sedan till medellåg värme. Tillsätt färsk basilika och den kokta tortellinin. Blanda samman. Ha sedan i mozzarellaosten i bitar. Rör om så osten börjar smälta.

    Smaka och tillsätt mer salt om det behövs. Toppa med med riven parmesanost.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.