Krämig pastasallad

En krämig pastasallad är toppen att ta med på picknick och andra utflykter. En riktig allt i ett-rätt som kan göras på dina favoritingredienser. Pastasallad är även lika god att servera som ett trevligt tillbehör till en bit kött eller grillad lax. På MyTaste hittar du en uppsjö av recept på krämig pastasallad för alla tillfällen!

krämig pastasallad sallad krämig pastasallad gräddfil krämig pastasallad soltorkade krämig pastasallad pasta krämig pastasallad lök krämig pastasallad majonnäs krämig pastasallad chilisås stor krämig pastasallad krämig pastasallad chili krämig pastasallad ketchup

Rör ihop en krämig pastasallad


En krämig pastasallad är den perfekta utflyktsmaten - den är lätt att både laga och ta med. Pastasallad är en bra rätt att laga när det är dags att rensa kylskåpet på rester. Det är svårt att misslyckas med pastasallad, bara blanda ihop det du gillar. Med yoghurt eller crème fraîche blir salladen riktigt krämig och härlig. Extra gott blir det med rätt sorts pasta där fyllningen fyllningen fastnar bra, exempelvis fusilli.

En anledning till att det är lätt att lyckas med pastasallad är för att pasta passar med det mesta: Kött, kyckling, grönsaker, örter och olika kryddningar. En krämig pastasallad med kassler är aldrig fel. Eller varför inte röra ihop en krämig pastasallad med tonfisk? Möjligheterna till variation är oändliga. Gör du en extra stor sats så räcker dessutom salladen i flera dagar!

Toppanvändare i krämig pastasallad

Visa alla toppanvändare

Senaste recepten för krämig pastasallad