Krämig kronärtskocksröra med pasta och olivsallad
sjoeberg.peter
sjoeberg.peter

Krämig kronärtskocksröra med pasta och olivsallad

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 340  g pasta
  • 210  g kronärtskockshjärtan
  • 1,5  dl solrosfrön
  • 1  st vitlöksklyfta
  • 150  g riven ost
  • 3  krm sambal oelek
  • 1  msk olivolja
  • 3  krm salt
  • 250  g körsbärstomat
  • 110  g gröna oliver
  • 35  g ruccola
  • grovmalen svartpeppar

Beskrivning

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    2. Häll av spadet från kronärtskocksburken och lägg sedan i en skål. Mixa tillsammans med solrosfrön. Skala och pressa i vitlök. Rör ner osten. Smaksätt med sambal oelek, olja och salt. Blanda noga.
    3. Halvera tomater och oliver. Blanda dem i en skål tillsammans med ruccola. 
    4. Servera nykokt pasta med kronärtskockskräm, sallad och nymald svartpeppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.