Korvstroganoff med ris
Rikard Thunberg
Rikard Thunberg

Korvstroganoff med ris

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 gram falukorv, hög kötthalt
  • 1 st gul lök
  • 1 msk smör
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • Salta och peppra(vit och svartpeppar)

Beskrivning

    1. Skär korven i ganska små bitar. Skala och hacka löken. Bryn korv och lök. Pressa i vitlöken.
    Tillsätt tomatpurén, senapen och späd med grädde.
    2. Krydda med salt och peppar och koka några minuter.

    Servera med kokt ris

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.