Korv med krämig majsrisotto
DenblygaViolen
DenblygaViolen

Korv med krämig majsrisotto

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 3  dl långkornigt ris
  • 1  burk majs (à 300 g)
  • 1  knippa gräslök
  • 2  dl minifraiche (5 % fett)
  • 400  g mager grillkorv (max 10 % fett)
  • 6  dl vatten
  • 1  tsk salt
  • 1 - 1 1/4  krm kajennpeppar

Beskrivning

    Koka riset i vatten med salt enligt förpackningens anvisning.

    Låt majsen rinna av. Hacka gräslöken.

    Vänd ner majs, gräslök och mini fraiche i det färdigkokta riset. Smaka av med kajennpeppar.

    Stek eller grilla korven några minuter.

    Servera korven med den krämiga majsrisotton och en blandad sallad.

    För alla

    Byt ut mini fraichen mot 2 dl riven sojabaserad hårdost (för 4 port) om du inte tål mjölk eller laktos. Kontrollera för säkerhets skull innehållet på korven om du inte tål gluten, mjölk, laktos eller soja.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.