Kladdkaka med choklad

Säg den chokladälskare som inte blir lycklig av tanken på en fyllig kladdkaka med mycket smak av choklad. Kladdkakan är dessutom perfekt för den spontana fikastunden eftersom den går snabbt att svänga ihop och är som godast när den fortfarande är lite varm.

mjölkchokladkladdkaka chokladkladdkaka lchf chokladkladdkaka med citron choklad kladdkaka kakao choklad kladdkaka kladdig kladdkaka med choklad vinbär kladdkaka utan choklad utan mjöl kladdkaka utan choklad utan bakpulver kladdkaka med choklad och apelsin kladdkaka med choklad och hasselnötter

Kladdkaka för chokladälskare


Det råder ingen tvekan om att vi älskar choklad och kladdkaka i Sverige. Recept på kladdkaka ligger alltid någonstans i toppen på listan över mattermer som vi söker efter på Google och här på MyTaste hittar du massor av smarriga recept. Chokladälskarnas favoritbakverk har till och med en egen dag. Kladdkakans dag infaller varje år den sjunde november, men det går lika bra att njuta av den året runt.En klassisk kladdkaka är underbar som den är, men det är också gott att bland i andra smaksättningar. Använd en fin kakao för en riktigt fyllig chokladsmak och blanda gärna ner bitar av mörk eller vit choklad. För en spännande smakkombination kan du även ha lakrits i din kladdkaka med choklad.

Servera kladdkakan som den är eller varför inte med en klick grädde och en skopa glass?

Vill du ha din kladdkaka riktigt kladdig ska du komma ihåg att olika ugnar gräddar olika effektivt. Testa alltid med en sticka för att vara säker på att få kladdkakan precis som du vill ha den.

Toppkommentarer i kladdkaka med choklad

Glutenfri kladdkaka med vit choklad
7

“Riktigt god! Fick mycket beröm.”

Se recept
Vit choklad kladdkaka med citrongrädde
382

“Mycket god kladdkaka hela familjen älskade den. Så den ska jag göra flera gånger betyg av oss blev en 5 ?”

Se recept
Protein kladdkaka – gott och enkelt recept
15

Toppanvändare i kladdkaka med choklad

Visa alla toppanvändare