Kladdkaka med cheesecakefyllning och vit choklad recept
catrineyngbro
catrineyngbro

Kladdkaka med cheesecakefyllning och vit choklad recept

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 bitar
  • 150 g smör
  • 1 dl kakao
  • 3 dl strösocker
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 3 ägg
  • 2  ½ dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 150 g philadelphiaost
  • 1 äggula
  • 2  ½ msk florsocker
  • 100 g vit choklad, knappar eller hackad

Beskrivning

    Ugn 175°



    Så här gör du kladdkaka med cheesecakefyllning

    1. Smält smöret. Ta det från värmen. Rör i resten av ingredienserna. Häll smeten i en smord och bröad form (22–24 cm i diam).

    2. Rör samman fyllningen. Klicka den ovanpå smeten. Drag med skaftet på t ex en sked, så att kakan blir marmorerad.

    ANNONS
    3. Grädda i nedre delen av ugnen, 25–30 min.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.